Olutsillan kesäpäivät 5.-8.8.

P

Ajankohta

05.08.2021 13:00 - 08.08.2021 18:00

Kesämatkan tilalle järjestämme retkiä ja vierailuja pääkaupunkiseudulla.

Torstaina

vietämme Espoo-päivää. Tutustumme seuraaviin panimoihin: Fat Lizard, Olarin panimon, 8-bit Brewing, Tired uncle brewing ja Masis Brewery.

Klo 13 Fat Lizard, Betonimiehenkuja 8. Kolmen oluen maistelusetti 12€.

Klo 14.30 Olarin Panimo, Metallimiehenkuja 8 A. Omavalintaisia juomia omalla kustannuksella.

Vapaata aikaa siirtymiseen ja esim. ruokailuun.

Klo 17.30 Keran hallit, Karamalmintie 2. Kuuden oluen maistelusetti kolmelta panimolta 17€. Täällä tarjolla myös pubitapaksia omakustanteisesti.

Olutsiltaoppaana toimii Juha Karsikas.

Ilmoittaudu maistelusetteihin osoitteeseen juha.karsikas(at)icloud.com viim. 29.7. Maksut suoritetaan kohteissa. Huom! Ilmoittautuminen on maksulupaus.

Perjantaina 

olemme Helsingissä. Taivallamme Sörkan ruusun, Eesti Majaan ja Stadin panimon kautta Teurastamon alueelle.

Klo 12 Sörkan ruusu, Pääskylänrinne 3. Omavalintaisia juomia omalla kustannuksella.

Klo 12.45 Siirtyminen

Klo 13 Eesti Maja, Sörnäisten rantatie 22 C. Heikki Rausmaa esittelee, ei maksua.

Klo 14 Stadin panimo, Kaasutehtaankatu 1. Panimokierros ja maistelu 35€

Klo 16 Siirtyminen

Klo 16.30 Helsinki Distilling Company, Työpajankatu 2a R3. Tislaamokierros maisteluineen 41,50€. 15 nopeinta pääsee mukaan, muut voivat nauttia juomia baarin puolella.

Klo 18 omatoimista ja omakustanteista yhdessäoloa Teurastamon alueella.

Olutsiltaoppaana toimii Juha Karsikas.

Ilmoittaudu Majalle, panimokierrokselle ja tislaamokierrokselle osoitteeseen juha.karsikas(at)icloud.com viim. 29.7. Maksut suoritetaan kohteissa. Huom! Ilmoittautuminen on maksulupaus. Jos panimokierrokselle ilmoittautuneita on enemmän kuin 16, toinen kierros järjestetään klo 13 ja tälle kierrokselle osallistuneille Eesti Majan esittely alkaa klo 14. Huomioi myös, että päivän kohteissa ennen Teurastamoa ei ole ruokailumahdollisuutta.

Lauantaina 

Olemme Helsingissä ja perehdymme Latvian pohjoisosassa löytyvään Cesisin alueeseen, johon toivottavasti pääsemme matkaamaan ensi kesänä. Pyrimme myös  järjestämään latvialaisten oluiden maistelun. Ohjelman valmistelu jatkuu vielä.

Sunnuntaina 

olutsuunnistamme rosoisen rouheassa Myyrmäessä. 

HUOM: Kokoontumispaikka on muuttunut, koska, alunperin suunniteltu kokoontumispaikka on sunnuntaisin suljettu.

Olutsiltaoppaana toimii Antero Elovaara, joka on asunut viimeiset 30 vuotta Vantaalla. Kokoontuminen on klo 12 Myyrmäen Molly Malone's Toppari -ravintolassa, Myyrmäen aseman vieressä. Molly Malone's Topparista jatkamme ensimmäiseen varsinaiseen rastiin n. klo 12.40.

Mikäli et ehdi Molly Malone's Toppariin ja haluat liittyä joukkoon myöhemmin matkan varrella, ota yhteyttä Anteroon, puh 05048 22126.

Kuljemme kimpassa pitkin poikin lähiötä ja ratkomme yhdessä vihjeet seuraavan rastin - ravintola tai kapakka - sijainnista. Rastit edustavat vaihtelevasti lähiön marginaalia ja valtavirtaa.

Reitin varrella on paikkoja, joissa paikallisopas ei varsinaisesti suosittele ruokailua mutta myöskin paikkoja, joista saa syötäväksi kelpaavaa ruokaa. Mikäli arvioitu aikataulu pitää, saavumme ruokailukelpoiseen ravintolaan klo 14:30. Myös reitin viimeinen rasti klo 17 jälkeen on ruokailukelpoinen ravintola. Arvioidun aikataulun mukaan viimeinen rasti on suoritettu klo 18 paikkeilla.

Ilmoittaudu 5.8.2021 mennessä facebook-tapahtumaan: Olutsillan kesäpäivät - olutsuunnistus Myyrmäessä tai Anteron puhelinnumeroon, jotta voisimme taata istumapaikat suositelluissa ruokailupaikoissa.

Tilanne päivitetään kaikkien päivien osalta seuraavan kerran perjantaina 30.7.