Olutsillan 25-vuotisjuhlamatka

Ajankohta

22.02.2020 00:00 - 23.02.2020 00:00

Olutsilta

Olutsilta täyttää 25 vuotta 24.2.2020 ja juhlimme sitä Tallinnassa 22.2.2020.

Juhlamatka käynnistyy lauantaina 22.2. aamulla laivamatkalla Tallinnaan. Majoitumme Tallinnassa Tallink City -hotellissa ja palaamme Helsinkiin sunnuntaina illalla.

Juhlatilaisuus järjestetään lauantaina klo 13-17 Tallinnassa Veski kõrts -ravintolassa rennolla meiningillä - ohjelmaa, ruokailua ja historiikin julkistus. Myös lauantai-illalle on yhteistä ohjelmaa Tallinnan keskustassa.

Sunnuntaina tutustumme Maarjamäen linnan museoalueeseen (http://www.ajaloomuuseum.ee/visiting/buildings/maarjamae-palace). Tänne on varattu 40 paikkaa. Vaihtoehtoisesti voit osallistua Saunaklubin omatoimiretkelle Mustamäen kylpylä- ja saunakeskukseen (http://balticguide.ee/mustamaen-kylpylakeidas/).

On myös mahdollista osallistua vain juhlatilaisuuteen lauantaina iltapäivällä ja hoitaa matkat ja mahdollinen majoitus itse. 


Hinta 165 €, yhden hengen huoneen lisä 37 €. Hintaan sisältyvät juhlatilaisuus (ohjelma, ruoka, ruokajuomana olut), laivamatkat, majoitus aamiaisella, bussikuljetukset lauantaina juhlapaikalle ja sieltä kaupunkiin, sunnuntaina opastettu retki bussilla Maarjamäen museoalueelle. Jos osallistut vain juhlatilaisuuteen, hinta on 45 €.

Ilmoittautuminen 23.12. mennessä sähköpostiin juha.karsikas(at)icloud.com. Ilmoita samalla syntymäaikasi laivayhtiötä varten sekä haluatko osallistua Maarjamäen retkelle tai osallistutko vain juhlatilaisuuteen. Paikkoja juhlaan on varattu 80 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.