Kesämatka 2023 - Viljandi

Viljandin Johanneksen kirkko

Ajankohta

03.08.2023 08:00 - 06.08.2023 21:00

Kesämatkamme suuntautuu tänä vuonna Viljandiin, jossa yövytään samassa hotellissa 3 yötä.  Tukipisteestä tehdään retkiä niin itään, etelään Latvian puolelle kuin länteenkin. Oppaanamme toimii tuttu tietoniekka Linnaisen Pekka. Hän johdattelee meidät paikkoihin ja maisemiin, joissa ei muutoin tulisi käytyä. Käymme kartanoissa, linnoissa, erilaisissa vähemmän tunnetuissa museoissa, Barclay de Tollyn mausoleumissa, legendaarisissa pubeissa (Musta Kõutsi Kõrts, Mulgi Kõrts, Resto Baar)  ja ravintoloissa (Türi Vaksali Kohvik, Tris Draugi -kievari) sekä perehdymme oluiden maailmaan ainakin Viljandi Vaadimehen, Nuustaku Pruulikojan ja Holdren linnaoluen tuotantojen osalta.  40 ensimmäistä mahtuu mukaan tälle matkalle.

AIKATAULU

Lähtö to 3.8. klo 9 Helsingin Länsiterminaalista Eckerön Finlandialla

Paluu su 6.8. klo 21 samaan paikkaan kuin yllä

 

MATKAN HINTA
435 € / henkilö 2 hengen huoneessa
89 € lisämaksu 1 hengen huoneesta

Hinta sisältää matkaohjelman mukaiset laivamatkat, bussikuljetukset Viron/Latvian puolella, hotellimajoituksen, lounaan/matkapv, asiantuntijaoppaan, tastingit ja vierailut kohteissa (5 kpl). 

Ilmoittautuminen 15.6.2023 mennessä lomakkeella. Mikäli linkki ei aukea kopioi linkki selaimen osoitekenttään: https://www.flomembers.com/olutsilta/events/register/a87ff679a2f3e71d91…

MAKSAMINEN

Matka maksetaan yhtenä eränä parin viikon sisään. Seuran rahastonhoitaja lähettää sähköpostitse laskun.

PERUUTUSEHDOT

Matkan voi peruuttaa kuluitta 30.6.2023 mennessä. Sen jälkeen matkatoimisto veloittaa peruutuksesta 10 euroa varausmaksua per henkilö 21 pv ennen lähtöä asti, 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista ja 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista, jonka jälkeen menee koko matkan hinta.

MUUTA

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti sekä mielellään Eurooppalainen sairaanhoitokortti, jonka saa Kelasta.

Seura suosittelee, että matkalle osallistuvalla on matkavakuutus, jossa on peruutusturva.

Matkanjohtaja Jari Forsblom, p.+358-400-633 535
Opas Pekka Linnainen
Vastuullinen matkanjärjestäjä:  Baltic Express Tour

KUVA: Lähde Siim Verner Teder