Huhtikuun kuukausitapaaminen Helsingissä

Ajankohta

10.04.2024 18:00

Mikko Savikko kertoo virolaisesta ruokakulttuurista, joka perustuu kansanperinteeseen sekä kartanoiden ja Neuvostoliiton keittiöön. Mikko meni vuonna 1994 kehittämään ja johtamaan Viru-hotellin ravintoloita. Vuodet 2005-2016 hän toimi Baltic Guide -lehden päätoimittajana.

Mikon kirjahyllyssä on runsaasti virolaisia keittokirjoja, joista vanhin on peräisin vuodelta 1864. Esityksen jälkeen on mahdollisuus osta Mikon kirjoittamaa Porsaanpaistia ja perunasalaatti -keittokirjaa. Kirjan hinta on 10€ ja maksun voi suorittaa käteisellä tai mobilepaylla.

Olutravintola Villi Wäinö, Kalevankatu 4, Helsinki

Ruokaa pöydällä
Kuva: Iris Kivisalu, Visit Estonia